Λεύκανση

11478640-whitening

Η λεύκανση δοντιών εδώ και κοντά 2 δεκαετιες είναι η πιο διαδεδομένη και συντηρητική αισθητική παρέμβαση που μπορεί να γίνει στην στοματική κοιλότητα και μάλιστα με εκπληκτικά αποτελέσματα. Είναι μία διαδικασία ασφαλής – όταν γίνεται υπό ιατρική παρακολούθηση – παρόλα όσα ακούγονται.

Στηρίζεται στην εφαρμογή λευκαντικού παράγοντα ( υπεροξείδιο του καρβαμιδίου ή υπεροξείδιο του υδρογόνου) στην επιφάνεια των δοντιών που αντιδρά χημικά με τις χρωστικές και τις διασπά χωρίς να καταστρέφει την οδοντική ουσία. Πρέπει να προηγείται πάντα καθαρισμός και απομάκρυνση των εξωγενών χρωστικών καθώς και η επίλυση προβλημάτων υγείας όπως τα χαλασμένα δόντια και η ουλίτιδα.

1. Home bleaching: Η πιο διαδεδομένη, ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος είναι αυτή που τοποθετούμε τον λευκαντικό παράγοντα μέσα σε ειδικά κατασκευασμένα ναρθηκάκια τα οποία φοράμε καθημερινά για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

2. Power bleaching (light-accelerated): χρησιμοποιείται φωτεινή ενέργεια για να επιταχυνθεί η διαδικασία της λεύκανσης (halogen, LED, or plasma) με ειδικές συσκευές στο χώρο του ιατρείου.

3. Συνδυασμός των παραπάνω μεθόδων

family1 sunrise-family-dentistry-roseville-005-large profilebw2-copy alimos-dental5-copy slide03
<
>
Γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες

Κλέιστε Ραντεβού