Κλασσική οδοντιατρική

img_9

Αποτρύγωση και αφαίρεση των χρωστικών αποκαθιστούν την υγεία των περιοδοντικών ιστών. Τα ούλα ξαναγίνονται ροζ και υγιή, δεν είναι πλέον οιδηματώδη και πλαισιώνουν με τον σωστό τρόπο τα δόντια. Αφαιρούνται οι εξωγενείς χρωστικές και αποκαλύπτεται το φυσικό χρώμα των δοντιών.

Σφραγίσματα λευκά από τελευταίας τεχνολογίας σύνθετη ρητίνη. Πλέον αποκαθίστανται οι βλάβες από τερηδόνα με τρόπο που όχι μόνο είναι λειτουργικός αλλά και αόρατος! Τέρμα πια τα αντιαισθητικά σφραγίσματα από μέταλλο!

Αφαίρεση ήδη υπαρχόντων μεταλλικών σφραγισμάτων που γκριζάρουν το δόντι.  Ακόμα και στην ομοιοπαθητική, τα μεταλλικά σφραγίσματα συνίσταται να αφαιρούνται για απομάκρυνση του υδραργύρου.

Τοποθέτηση επένθετων όταν λείπει μεγάλο μέρος της οδοντικής ουσίας λόγω τερηδόνας ή κατάγματος. Συντηρητικός τρόπος κατά τον οποίο το δόντι δεν τροχίζεται περιφερικά αλλά  αντίθετα διατηρείται όλο το υγιές τμήμα του. Το υπόλοιπο κατασκευάζεται στο εργαστήριο και συγκολλάται ώστε το αποτέλεσμα να είναι ανθεκτικό και αόρατο!

Τοποθέτηση ενδοριζικών αξόνων για ενδυνάμωση των απονευρωμένων δοντιών

Αποκατάσταση παλιών κακότεχνων στεφανών ή γεφυρών.

family1 sunrise-family-dentistry-roseville-005-large profilebw2-copy alimos-dental5-copy slide03
<
>
Γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες

Κλέιστε Ραντεβού